Tillagningstid | 20 minuter |
Portioner |
portioner
|
Ingredienser
Cappuchino-pannacotta
- 6 dl syrad grädde se recept på sidan
- 1,5 msk frystorkat kaffepulver ekologiskt
- 2 tsk gräsbetes-gelatin Köp HÄR
- 1,5 msk honung smaka dig fram
- 1 nypa salt
Vaniljgrädde
- 2 dl syrad grädde
- 2 st äggulor
- 1 msk honung smaka dig fram
- 0,5 tsk vaniljpulver
- 1 nypa salt
Tillbehör
Ingredienser
Cappuchino-pannacotta
Vaniljgrädde
Tillbehör
|
|
Instruktioner
- Blanda alla ingredienser till pannacottan i en kastrull.
- Värm försiktigt tills gelatinet smält, under omrörning. Det behöver inte bli särskilt varmt.
- Häll upp i portionsskålar och ställ kallt tills det har stelnat. (Har du bråttom kan du ställa in dem i frysen några minuter.)
- Vispa ingredienserna till vaniljgrädden.
- Ta fram portionsskålarna och spritsa på vaniljgrädden.
- Dekorera med jordgubbar och citronmeliss. Servera gärna fler jordgubbar vid sidan.