Växaserien

En naturlig, parfymfri, citronsyrafri och verkningsfull hemmabehandling, utan eteriska oljor, som motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxt!

BRUNS Products VÄXAserie består av tre produkter som främjar hårväxten genom att aktivera den naturliga hårcykeln och växtfasen. Den gemensamma nämnaren är de biologiskt aktiva ämnena, utvunna ur mungbönor, rödklövergroddar och naturligt keratin (från ull) som bidrar till förbättrad hårväxt, hårstyrka och hårtäthet. Produkterna ger även rikligt med fukt och näring samt är skonsamma mot både hår och hårbotten samt miljön. Resultat och tidsperiod kan så klart variera!

Köp ett kit med alla tre produkterna och en folder, i en fin låda!

Alla tappar hår

Hårsäcken är ett av de få mänskliga organ som följer en cyklisk rytm som bestäms av en växtfas, en övergångsfas och en vilofas. Antalet hårsäckar är genetiskt betingat, precis som i vilken form håret ska växa ut – i skruvar, spiraler, vågor eller rakt.

Alla tappar vi hår och med åldern krymper hårsäcken vilket gör att håret både växer långsammare och blir tunnare. För vissa personer blir håret tunnare i tidig ålder, för andra tar det längre tid. Ca 10-15% av håret på ditt huvud är alltid i vilofasen och därför kan vi uppleva att vi tappar mycket hår. Andra faktorer som påverkar är sjukdom, stress, miljö och kost. Detta behöver inte innebära att hårsäcken är död utan att den av olika anledningar stannat upp i sin vilofas.

VÄXAserien förlänger växtfasen och förkortar vilofasen, samtidigt som den väcker liv i de vilande hårsäckarna.

VÄXAschampo

Med VÄXAschampot rengör och återfuktar du håret och hårbotten så det verksamma extraktet kan penetrera hårsäcken. Det motverkar håravfall, stimulerar hårtillväxt och främjar hårväxt, hårstyrka och hårtäthet. Dessutom får du mer glans av naturligt keratin (från ull).

Även om innehållet är naturligt så är det kliniskt prövat med bevisad effekt mot håravfall som maximerar hårtillväxt, stärker hårsäckarna och förbättrar hårbottencirkulationen (AKOSKY AZUKI® 1,3%).

Du kan aldrig återuppliva döda hårsäckar, men du kan aktivera de hårsäckar som är vilande.

Schampot passar alla hårtyper och självklart både män och kvinnor.

VÄXAvatten

VÄXAvattnet är en leave in-produkt som du sprayar efter varje hårtvätt. Den hjälper till att motverka håravfall och stimulera hårtillväxt. Du kan spraya så många gånger du vill under dagen. Den innehåller inga oljor och absorberas snabbt in i hårsäckarna.

VÄXAmask

VÄXAmasken använder du som djupverkande hårkur, antingen som balsam eller som hårinpackning 2-3 gånger i veckan. Låt sitta minst 15 minuter, eller ännu bättre – över natten. VÄXAmasken är ett komplement till VÄXAschampot och VÄXAvattnet och mjukgör håret och hårbotten, utöver att även den motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxt.

Gör så här

Innan schamponering startar du med att borsta ditt hår med en mjuk bambu- eller svinborste. Borsta ordentligt i olika riktningar för att sätta igång blodcirkulationen och flödet av syre och näring till dina hårsäckar.

Massera in en klick VÄXAschampo i hårbotten och låt verka i minst 2–3 minuter innan det sköljs ut. Efter en schamponering skall du alltid använda VÄXAvatten.

Handukstorka håret och applicera därefter VÄXAvatten och massera lätt med fingrarna så produkten tränger in i hårsäckarna.

Gör sedan en djupverkande kur 2–3 gånger i veckan med VÄXAmasken. Applicera VÄXAmasken i hårbotten och längderna och låt verka minst 15 minuter. Du kan också göra en nattmask så de aktiva ingredienserna kan verka ordentligt under en längre tid. Behandlingen stimulerar din hårbotten, ger glans och stärker ditt hår.

Hur lång tid tar det?

Oftast ser man nytt hår växa fram efter 3–5 månader beroende på hur skadat håret är, genetik och i vilken hårväxtfas man startat behandlingen. Du kan oftast känna skillnaden i kvaliteten på håret redan efter ett par veckor, men resultat och tidsperiod kan variera.

Beställ HÄR.