Cappuchino-pannacotta med vaniljvisp
Krämig pannacotta med smak av kaffe, toppad med lättvispad vaniljgrädde och jordgubbar. Vill du byta mot vanlig grädde går det bra. Då behövs inte äggulorna i vaniljgrädden.
Portioner
6portioner
Tillagningstid
20minuter
Portioner
6portioner
Tillagningstid
20minuter
Ingredienser
Cappuchino-pannacotta
Vaniljgrädde
Instruktioner
  1. Blanda alla ingredienser till pannacottan i en kastrull.
  2. Värm försiktigt tills gelatinet smält, under omrörning. Det behöver inte bli särskilt varmt.
  3. Häll upp i portionsskålar och ställ kallt tills det har stelnat. (Har du bråttom kan du ställa in dem i frysen några minuter.)
  4. Vispa ingredienserna till vaniljgrädden.
  5. Ta fram portionsskålarna och spritsa på vaniljgrädden.
  6. Dekorera med jordgubbar och citronmeliss. Servera gärna fler jordgubbar vid sidan.