Tillagningstid | 20 minuter |
Portioner |
rulltårta
|
Ingredienser
- 3 st ägg
- 0,75 dl potatismjöl
- 2 msk kakao
- 0,5 tsk bikarbonat
- 1 krm salt
Smörkräm
- 200 g smör
- 1 st äggula
- 1 msk frystorkat kaffe finmalt
- 1 tsk honung smaka av om du vill ha sötare
- 1 tsk vaniljpulver
- 1 krm salt
Ingredienser
Smörkräm
|
|
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader och lägg ett bakplåtspapper på en plåt.
- Vispa äggen vitt och fluffigt.
- Blanda alla torra ingredienser och vänd ner i äggen.
- Bred ut smeten på bakplåtspappret och grädda 4-5 minuter.
- Ta ut och dra av bakplåtspappret. Låt svalna.
- Vispa ihop alla ingredienser till smörkrämen.
- Bred ut fyllningen på kakan och rulla ihop. Låt den ligga kallt en stund innan du skär upp.