Drömtårta med moccakräm
Drömtårta går alltid hem! Här med en osötad och glutenfri kaka, med fyllning av moccakräm sötad med lite honung. Vill du ha en vanlig drömtårta med vaniljkräm i, hoppar du bara över kaffet.
Portioner
1rulltårta
Tillagningstid
20minuter
Portioner
1rulltårta
Tillagningstid
20minuter
Ingredienser
Smörkräm
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader och lägg ett bakplåtspapper på en plåt.
  2. Vispa äggen vitt och fluffigt.
  3. Blanda alla torra ingredienser och vänd ner i äggen.
  4. Bred ut smeten på bakplåtspappret och grädda 4-5 minuter.
  5. Ta ut och dra av bakplåtspappret. Låt svalna.
  6. Vispa ihop alla ingredienser till smörkrämen.
  7. Bred ut fyllningen på kakan och rulla ihop. Låt den ligga kallt en stund innan du skär upp.