Våffelskålar

Skriv ut recept
Våffelskålar
Våfflor, fast som skål! Fyll med din favoritfyllning - glass, mousse, grädde, bär, frukt eller vad du gillar bäst.
Maträtt Efterrätt
Förberedelsetid 10 min
Tillagningstid 20 min
Portioner
st
Ingredienser
Maträtt Efterrätt
Förberedelsetid 10 min
Tillagningstid 20 min
Portioner
st
Ingredienser
Instruktioner
  1. Placera våffeljärnet under köksfläkten och värm upp.
  2. Blanda alla torra ingredienser.
  3. Blanda i ägg och vatten. Vispa ihop och låt svälla ca 10 minuter. Det kan behövas mer vatten efterhand eftersom fiberhusken gör att vattnet binds.
  4. Grädda 3-4 minuter. Ät direkt eller förvara på ett galler i ugnen, ca 80-90 grader, fram tills servering.
  5. Fyll med din favoritfyllning!