Durramjöl, ekologiskt

87,00 kr

Glutenfritt mjöl för bakning med bästa resultat!

Slut i lager

Artikelnr: 11001 Kategori:

Beskrivning

Visste du att Durra är ett av de vanligaste sädesslagen i världen? Dessutom är det inte bara ett glutenfritt alternativ till vetemjöl – det är ett betydligt mer näringsrikt alternativ. Det som är utmärkande med durra är det höga innehållet av vitaminer som B6, och mineraler som magnesium och zink. Smaken påminner om fullkorn och mjölet har mycket bra bakegenskaper. Använd ihop med ekologisk psyllium för brödbak. Resultatet vid bakning blir väldigt likt vetemjölsbak.

Eftersom kvalitén kan skilja sig oerhört mellan olika durramjöl, är det här noga utvalt, för bästa resultat! Mjölet är finmalt, vilket är en grundförutsättning för att lyckas.

HÄR kan du läsa mer om durra och gluten.

Recept på bröd, bakverk och pasta, hittar du HÄR.

BESTÄLLER DU DURRAMJÖL OCH PSYLLIUM FÅR DU EN E-BOK MED RECEPT OCH TIPS PÅ KÖPET! (Värde 89 kr)

Innehåll
Ekologiskt och naturligt glutenfritt durramjöl
kan innehålla spår av soja och lupin

600 g

Näringsvärde
Energi (kJ)/(kcal): 1522 / 359
Fett: 3,2 g varav mättat fett: 0,5 g
Kolhydrat: 69,7 g varav sockerarter: 1,68 g
Fiber: 3,7 g
Protein: 11,1 g
Salt: 0,2 g

Förvaras torrt och svalt, ej över normal rumstemperatur.