Cappuccino-pannacotta med vaniljvisp

Skriv ut recept
Cappuchino-pannacotta med vaniljvisp
Krämig pannacotta med smak av kaffe, toppad med lättvispad vaniljgrädde och jordgubbar. Vill du byta mot vanlig grädde går det bra. Då behövs inte äggulorna i vaniljgrädden.
Maträtt Efterrätt
Tillagningstid 20 minuter
Portioner
portioner
Ingredienser
Cappuchino-pannacotta
Vaniljgrädde
Maträtt Efterrätt
Tillagningstid 20 minuter
Portioner
portioner
Ingredienser
Cappuchino-pannacotta
Vaniljgrädde
Instruktioner
  1. Blanda alla ingredienser till pannacottan i en kastrull.
  2. Värm försiktigt tills gelatinet smält, under omrörning. Det behöver inte bli särskilt varmt.
  3. Häll upp i portionsskålar och ställ kallt tills det har stelnat. (Har du bråttom kan du ställa in dem i frysen några minuter.)
  4. Vispa ingredienserna till vaniljgrädden.
  5. Ta fram portionsskålarna och spritsa på vaniljgrädden.
  6. Dekorera med jordgubbar och citronmeliss. Servera gärna fler jordgubbar vid sidan.
Chatta med mig!