Spa-serie att må bra av!

Nu är hemmaspa-behandling möjlig – helt utan dåliga ämnen! Med BRUNS Products nya hud- och hårserie, får du en djuprengörande, vårdande och vitaliserande behandling för hårbotten, ansikte och dekolletage.

Precis som ditt hår, påverkas även hyn av många olika saker som stress, väder, hormoner, toxiner och ålder. Serien är därför uppdelad i två grupper med resultatinriktade ingredienser som är sammansatta utifrån den hudtyp eller det hudtillstånd du befinner dig i. Den blå är för normal till torr hy och den gröna för normal till fet hy. Produkterna är fria från parfymer, citronsyra och eteriska oljor. Alla ingredienser är ekologiska och har naturligt ursprung.

Blåmist och Grönmist

Blåmist och Grönmist är handgjorda hud- och hårmister med bioaktiva blom- och växtextrakt som stimulerar och balanserar huden. De har uppfriskande och fuktgivande egenskaper som håller huden fräsch under dagen. Berikade med antioxidanter och mineraler ger de lyster och smidighet till din hy, och förbereder huden för efterkommande produkter.  

Spraya lätt i hårbotten, över ansiktet, halsen och dekolletaget. Kan appliceras flera gånger under dagen. 

Blåelixir och Grönelixir

Elixir är ett ord som förknippas med styrka och undergörande krafter. Oljorna i Blåmist och Grönmist är kallpressade, vilket gör att näringsämnen är bevarade. Balansen mellan de olika oljorna gör att de inte känns feta och absorberas snabbt in i huden. Detta ger en vårdande och återfuktande effekt som gör din hud sammetslen och smidig med en naturlig lyster.

Applicera några droppar på ett lätt fuktat och rengjort ansikte, hals och dekolletage. Elixiret används även för att blanda med Blålera eller Grönlera.

Blålera och Grönlera

Lermasker har använts sedan urminnes tider. Lerorna blandas med vatten och helst några droppar elixir för att uppnå en krämig konsistens som sedan appliceras antingen i hårbotten eller ansikte.

Lerorna är ett absorberande naturligt mineral med en otroligt återupplivande och stimulerande kapacitet. Blåleran kommer från kaolinleran, Grönleran från montmorillonite. Lerorna absorberar smuts, stimulerar hudens cellförnyelse, blodcirkulation, samt stärker både hår och hud med mineraler.

TILL ANSIKTE:

 1. Ta ca 1 matsked pulver och tillsätt några droppar elixir. Droppa i vatten och rör till en jämn och slät kräm som har yoghurtkonsistens.
 2. Spraya ansiktet lätt med mist.
 3. Applicera krämen på ansiktet, undvik ögon, läppar och ögonbryn. 
 4. Låt masken torka och verka 5-20 minuter
 5. Skölj väl.
 6. Återfukta huden genom att spraya med mist.
 7. Avsluta med att applicera några droppar elixir.

Masken balanserar din hud och ger fint, naturligt lyster. 

TILL HÅRBOTTEN:

 1. Mixa ca 3 msk pulver på samma sätt som ovan.
 2. Krama gärna in lite balsam i hårtopparna och applicera sedan krämen med hjälp av fingertopparna eller en pensel i hårbotten, undvik hårtoppar.
 3. Låt masken torka och verka ca 10-30 minuter.
 4. Skölj väl, använd eventuellt schampo eller balsam om det känns svårt att få ut alla rester.
 5. Återfukta hårbotten genom att först spraya med mist och avsluta med att applicera några droppar elixir som masseras in i hårbotten.

TIPS:
Får du för mycket lera över kan du spara den upp till en vecka i kylskåpet. Förslut väl vid förvaring.
Du kan även använda leran till att ”detoxa” till exempel armhålor eller fötter.

SPA-SERIEN hittar du HÄR.