Hallongrottor

Skriv ut recept
Hallongrottor
Maträtt Bakverk, Kakor
Portioner
st
Ingredienser
Sylt
Maträtt Bakverk, Kakor
Portioner
st
Ingredienser
Sylt
Instruktioner
  1. Börja med att blanda ingredienserna till sylten och koka upp. Sänk värmen och sjud tills ungefär hälften kvarstår, ca 30 minuter.
  2. Mixa cashewnötterna till ett fint mjöl.
  3. Tillsätt alla torra ingredienser och mixa ihop.
  4. Blanda i resten av ingredienserna och mixa till en deg. Ställ svalt ca 30 minuter.
  5. Sätt ugnen på 150 grader.
  6. Ta ut degen och gör ungefär matskedsstora bollar. Lägg eventuellt i en minimuffinsform. Tryck ett hål i mitten.
  7. Klicka ca 1 tsk sylt i varje kaka.
  8. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter. Låt svalna.