Portioner |
st
|
Ingredienser
- 2,5 dl cashewnötter
- 1 dl kokosmjöl
- 0,5 tsk bikarbonat
- 0,5 tsk vaniljpulver
- 1 nypa salt
- 0,5 dl smör rumsvarmt
- 1 st äggvita
- ca 1 msk honung
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Börja med att blanda ingredienserna till sylten och koka upp. Sänk värmen och sjud tills ungefär hälften kvarstår, ca 30 minuter.
- Mixa cashewnötterna till ett fint mjöl.
- Tillsätt alla torra ingredienser och mixa ihop.
- Blanda i resten av ingredienserna och mixa till en deg. Ställ svalt ca 30 minuter.
- Sätt ugnen på 150 grader.
- Ta ut degen och gör ungefär matskedsstora bollar. Lägg eventuellt i en minimuffinsform. Tryck ett hål i mitten.
- Klicka ca 1 tsk sylt i varje kaka.
- Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter. Låt svalna.