Portioner |
st
|
Ingredienser
- 1 st äggvita
- 1 dl vatten
- 1,5 msk gräsbetesgelatin Köp HÄR
- ca 0,5 msk honung
- 0,5 tsk vanlijpulver
- 1 msk frystorkat jordgubbspulver Köp HÄR
- 0,5 krm salt
- kokospulver Köp HÄR
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Häll äggvitan i en skål.
- Blanda resten av ingredienserna i en kastrull och värm på svag värme tills gelatinet löst sig helt.
- Vispa äggvitan lätt och häll på gelatinblandningen under omrörning.
- Fortsätt vispa några minuter tills smeten tjocknat något. Häll upp i silokonformar och ställ in i frysen 5-10 minuter.
- Ta ur marshmallowsen ur formarna. Dekorera gärna med kokospulver för en snöig och vintrig effekt!