Vaniljmousse med rabarberkompott

Skriv ut recept
Vaniljmousse med rabarberkompott
Maträtt Efterrätt
Portioner
Ingredienser
Vaniljmousse
Rabarberkompott
Garnering
Maträtt Efterrätt
Portioner
Ingredienser
Vaniljmousse
Rabarberkompott
Garnering
Instruktioner
  1. Blanda alla ingredienser till moussen och vispa tills den blir fluffig.
  2. Fördela i portionsglas och ställ svalt.
  3. Sätt ugnen på 150 grader.
  4. Skala och hacka rabarbern.
  5. Lägg på plåt med bakplåtspapper och kör i ugn tills de blir mjuka. Låt svalna.
  6. Rör ihop rabarbern i en skål och smaka av med honung och lite salt.
  7. Toppa vaniljmoussen med rabarberkompotten. Ställ svalt.
  8. Rosta mandelflarn och låt svalna helt.
  9. Strö mandel över och servera!