Pulled lamb med probiotisk coleslaw och vitlökssås

Skriv ut recept
Pulled lamb med probiotisk coleslaw och vitlökssås
Maträtt Main Dish
Portioner
Ingredienser
Vitlökssås
Tomatsallad
Probiotisk Cole Slaw
Maträtt Main Dish
Portioner
Ingredienser
Vitlökssås
Tomatsallad
Probiotisk Cole Slaw
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Gnid in lammsteken med salt och vitlök. Behåll fettet.
  3. Lägg i lergryta eller annan gryta med lock och låt stå i ugnen i 4-5 timmar. Köttet är klart när det går att dra isär.
  4. Blanda ingredienserna till vitlökssåsen och låt koka på svag värme i ca 10 minuter.
  5. Blanda ihop tomatsalladen.
  6. Förbered resten av ingredienserna.
  7. Dra isär köttet med två gafflar så att det blir som långa fibrer.
  8. Servera lammköttet i salladsblad med tomatsallad, coleslaw, fermenterad rödlök och vitlökssås till.