Portioner |
st
|
Ingredienser
- 3,5 dl kokos
- 2 msk frystorkat jordgubbspulver Köp HÄR
- 1 dl grädde, hemsyrad grädde eller kokosgrädde
- 2 msk smör eller kokosolja
- 1-2 msk honung kan uteslutas
- 0,5 tsk vaniljpulver
- 70 g sockerfri choklad Köp HÄR
- ev honung att söta chokladen med
- 0,5 dl frystorkade jordgubbsbitar Köp HÄR
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Blanda alla ingredienser till kakan i en mixer och mixa till en slät smet.
- Forma 16 små bitar och ställ dem i frysen.
- Smält chokladen över vattenbad. Ha i lite honung om du vill söta chokladen.
- Ta fram kakorna och häll chokladen över. Låt den överblivna chokladen rinna ner i ett kärl så att du kan hälla på igen. Håll kakan på en gaffel.
- Strö jordgubbsbitar över innan chokladen hunnit stelna.
- Ät direkt eller frys in.