Rosita Extra Virgin Cod Liver Oil, flytande

469,00 kr1.266,00 kr

Torskleverolja från viltfångad torsk – rik på DHA, EPA, A -och D vitaminer.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

  • Köp 2 spara 5%
  • Köp 3 spara 10%

Finns även som kapslar: Rosita Extra Virgin Cod Liver Oil 90 Kapslar

  • Från vilt fångad norsk torsk
  • Innehåller ingen soja eller GMO
  • Rik på DHA, EPA, A -och D vitaminer
  • Innehåller sällsynta näringsämnen och lipider
  • Extraheras med gamla metoder
  • Ingen värme, kemikalier eller mekaniskt tryck som används i extraktionsprocessen

Rosita Extra Virgin Cod Liver Oil (EVCLO) är den finaste torskleveroljan du kan köpa. Den är tillverkad uteslutande av vild torsk hållbar skördad från det orörda vattnet i Norge. En exklusiv köldprocess och hantverksmetod extraherar oljan och bevarar de känsliga näringsämnena som är naturligt förekommande i vilda torskleveranser. Den resulterande oljan är lika ren och autentisk som för våra nordiska förfäder för hundratals år sedan. Ingen värme, kemikalier eller mekanisk tryck används i extraktionsprocessen. Framställd enligt HACCP:s livsmedelssäkerhetsstandarder.

Innehåller 100 procent naturligt förekommande näringsämnen, som vitaminer A och D, och ett full-spektrum av omega fettsyror, inklusive Omega 3 EPA och DHA. Inga syntetiska vitaminer tillsätts!

EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga. Att ersätta mättat fett i kosten med omättat fett bidrar till att bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet. Gynnsam effekt uppnås av minst 250 mg EPA+DHA dagligen.

Storlek: 150ml

Andra ingredienser i Rosita cod liver oil: Det finns en liten mängd rosmarinolja och E-vitamin i. E-vitamin som används är ett full-spektrum av vitamin som innehåller alfa-, beta-, gamma- och delta-tokoferoler. Källan av E-vitamin är ett icke-GMO-solrosekstrakt från Danmark.

Inga konstgjorda smaker, färger eller konserveringsmedel. Gluten- och Mejeri-fri.

Rekommenderad dosering:
Vuxna: 1 tsk dagligen vid behov, med mat.
Barn och känsliga personer: Börja med en kvarts tesked tillsammans med mat och öka vid behov.
Gravida och ammande mödrar: Överskrid inte en kvarts tesked dagligen. Intas vid behov tillsammans med mat.

Förvaring eller lagring: Flaskor av Rosita flytande EVCLO förvaras i kylskåp eller i frysen.

Rosita EVCLO kan levereras utan kylförpackning därför att flaskan inte innehåller syre. Därför är det omöjligt för oljan att oxidera och förlora sin friskhet.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Mer information

Antal

1 st, 2 st, 3 st