Online kurs Kom igång med GAPS

3.995,00 kr

Online-kurs för dig som vill komma i gång med GAPS.

Kategori:

Beskrivning

Beställ och få länk till kursen direkt! (Länken skickas inom en arbetsdag.) Du får tillgång till innehållet i tre månader.

Första föreläsningen
Under första föreläsningen presenterar jag vad GAPS Näringsprotokoll är så att du får en grundläggande förståelse i vad GAPS står för och vad som ingår i protokollets alla delar. GAPS Näringsprotokoll är inte en lista med ”tillåtna” livsmedel som du får äta, utan en livsstil där du behöver förstå tankesättet bakom vilka livsmedel som ingår, och vad som ingår i protokollet utöver kosten. GAPS Näringsprotokoll är en livsstil.

Andra föreläsningen
Det andra tillfället blir en lektion i praktisk matlagning. Här får du praktiska tips direkt ifrån mitt kök. Jag visar allt som ingår i de första stegen av introdieten samtidigt som jag föreläser.

Tredje föreläsningen
Nu är det dags för de senare stegen. Den här lektionen går till på samma sätt som den förra.

När du är redo att starta protokollet gör du det. Det tar cirka en till två veckor att förbereda allt som ingår.

1 timmas rådgivning

Det ingår också att du får individuell rådgivning, som du kan fördela som du vill. Exempelvis en halvtimma innan du startar, och en när du kommit en bit på vägen och frågor kanske uppstår.

Chattfrågor

Ställ korta frågor i skrift via mail eller messenger! Tillgång till den här funktionen har du i två veckor från att du har beställt, vilket ger dig möjlighet att ställa frågor på föreläsningarna, praktiska detaljer vid inköp eller annat som kanske är oklart i början. Mer komplexa frågor kommer jag att hänvisa till rådgivningstimman.

Utöver kurstiden och föreläsningar ingår också:
E-bok – du får min e-bok ”Kom igång med GAPS”, som innehåller alla recept du behöver för att starta intro samt steg för steg-guide och listor. (Värde 369 kr.) Ingen rabatt lämnas om du redan köpt boken sedan tidigare.

Artiklar – förklarande artiklar på svenska finns tillgängliga som bonustips, inklusive en matdagbok som du kan vara hjälpt av att föra.

Jag som håller i kursen är certifierad GAPS coach.

Du kan självklart boka in mer rådgivning löpande när du är klar: Rådgivningstjänst.