Online kurs Kom igång med GAPS

4.495,00 kr

Online-kurs i grupp, för dig som vill komma igång med GAPS.

Kategori:

Beskrivning

Nästa kursstart: 26 januari

Vill du ha stöttning i och av grupp, för att komma igång med GAPS Näringsprotokoll, kan du välja den här kursen. Då får du tillgång till föreläsningar, lektioner, artiklar och kurskompisar som startar samtidigt som du gör.

Kursen hålls i en Facebookgrupp.

Observera att Early Bird-pris gäller till och med 19/1 (500 kr rabatt). Därefter är det ordinarie pris som gäller.

Första föreläsningen – webinar (26 januari kl 19.00)
Under första föreläsningen presenterar jag vad GAPS Näringsprotokoll är så att du får en grundläggande förståelse i vad GAPS står för och vad som ingår i protokollets alla delar. GAPS Näringsprotokoll är inte en lista med ”tillåtna” livsmedel som du får äta, utan en livsstil där du behöver förstå tankesättet bakom vilka livsmedel som ingår, och vad som ingår i protokollet utöver kosten. GAPS Näringsprotokoll är en livsstil.

Möjlighet att ställa frågor finns både under föreläsningen och efter. Missar du en föreläsning, finns den sparad i gruppen så att du kan se den när du vill.

Andra föreläsningen – webinar (28 januari kl 11.00)
Det andra tillfället blir en lektion i praktisk matlagning. Här får du praktiska tips direkt ifrån mitt kök. Jag visar allt som ingår i de första stegen av introdieten samtidigt som jag föreläser.

Tredje föreläsningen- webinar (29 januari kl 15.00)
Nu är det dags för de senare stegen. Den här lektionen går till på samma sätt som den förra.

När du är redo att starta protokollet gör du det. Det tar cirka en till två veckor att förbereda allt som ingår. Ju fortare du kommer igång desto fler frågor hinner du ställa under kurstiden.

Zoom-möte (när alla kan / spelas inte in)
Avstämning i mötesform där vi kan se varandra och alla kan prata och diskutera. Syftet är att följa upp så att alla har fått det de behöver för att komma igång och att fortsätta på egen hand.

Kurstid
30 dagar
Facebookgruppen hålls öppen i 3 månader totalt sett för den som behöver stöttning av sina kurskompisar. Jag förbinder mig att svara på frågor under kursperioden enbart.

Utöver kurstiden och föreläsningar ingår också:
Gratis e-bok – du får min e-bok ”Kom igång med GAPS”, som innehåller alla recept du behöver för att starta intro samt steg för steg-guide och listor. (Värde 369 kr.) Ingen rabatt lämnas om du redan köpt boken sedan tidigare.

Artiklar – förklarande artiklar på svenska kommer att publiceras löpande i gruppen.

Löpande svar – jag svarar på frågor som dyker upp under de 30 dagar som kursen pågår. Då har du gott om tid på dig att förbereda och komma igång. Gruppen finns sedan kvar i totalt sett 3 månader, för dem som vill fortsätta stötta varandra.

Enskild coaching ingår inte. Har du frågor som kräver enskild handledning, behöver du köpa rådgivningstimmar av mig via min rådgivningstjänst. Det kan exempelvis vara att du behöver specialanpassa protokollet utifrån nya utmaningar som uppstår eller symptom som just du har. Däremot svarar jag på alla frågor av generell karaktär i gruppen löpande.

Kursen betalas i förskott för att säkra en plats.

För avbokning, se köpvillkor.

Kontakta mig via mail: lisa@innemiljoochhalsa.nu, telefon: 0790-18 65 50, eller via chatten på min hemsida för tidsbokning.

Jag förbehåller mig rätten att avboka eller skjuta fram kursstart, i den mån att inte tillräckligt många är anmälda. En betalning räknas som en anmälan.