Rea!

Föreläsning – fermenterade mjölkprodukter

349,00 kr

Kategori:

Beskrivning

Online-föreläsning

Mjölkprodukter på GAPS – vilka, varför, hur…?

I det tarmläkande protokollet GAPS, Gut And Psychology / Physiology Syndrome, ingår att äta probiotika i form av bland annat fermenterade mjölkprodukter. Jag går igenom vilka mjölkprodukter det är, hur du förbereder dem på olika sätt och vad du kan förvänta dig för hälsoeffekter.

Yoghurt, kefir, syrad grädde, créme fraiche, kefirgrädde, mjölkkefir, tibetansk svamp, cream cheese, färskost, yoghurtkultur, bakteriestammar, jäststammar, vassle, syrat smör, ghee – begreppen är många och förvirrande. Jag reder ut vad som ingår, vad det heter och olika sätt att göra samma sak på. Hitta ditt sätt och få det att funka för just dig – få ut mesta möjliga av din tarmläkning!

Har du svårt att lyckas med yoghurten? Jag går igenom olika felkällor.

Tid: Måndag 27/3 kl. 18.00 – ca 19.00 (plus en stund till att ställa frågor)

Early Bird-pris fram till och med 21/3 – 100 kr rabatt! (Ordinariepris: 449 kr, Early Bird-pris: 349 kr.)

Föreläsningen passar dig som ska påbörja GAPS-protokollet, redan är på protokollet eller bara vill lära dig hur man fermenterar mjölkprodukter och varför.

Jag som föreläser är certiferad GAPS Coach.

Läs mer om GAPS Näringsprotokoll här: Vad är GAPS?

Jag har inte möjlighet att ge individuella råd eller svara på frågor kring någons privata situation. Jag förbehåller mig rätten att svara enbart på de frågor som berör protokollet och det föreläsningen handlar om. Jag har också en till en – coachning via coach-paket eller enskilda timmar man kan köpa av mig.

Föreläsningen spelas inte in.

Du anmäler dig genom att betala. Du får sedan en länk strax innan föreläsningen. Logga in i god tid och säkerställ att all teknik fungerar. Läs köpvillkor gällande avbokning av kurser.