Beskrivning
Beställ och få länk till föreläsningen direkt! (Länken skickas inom en arbetsdag.) Du får tillgång till föreläsningen i 7 dagar.
Mjölkprodukter på GAPS – vilka, varför, hur…?
I det tarmläkande protokollet GAPS, Gut And Psychology / Physiology Syndrome, ingår att äta probiotika i form av bland annat fermenterade mjölkprodukter. Jag går igenom vilka mjölkprodukter det är, hur du förbereder dem på olika sätt och vad du kan förvänta dig för hälsoeffekter.
Yoghurt, kefir, syrad grädde, créme fraiche, kefirgrädde, mjölkkefir, tibetansk svamp, cream cheese, färskost, yoghurtkultur, bakteriestammar, jäststammar, vassle, syrat smör, ghee – begreppen är många och förvirrande. Jag reder ut vad som ingår, vad det heter och olika sätt att göra samma sak på. Hitta ditt sätt och få det att funka för just dig – få ut mesta möjliga av din tarmläkning!
Har du svårt att lyckas med yoghurten? Jag går igenom olika felkällor.
Föreläsningen passar dig som ska påbörja GAPS-protokollet, redan är på protokollet eller bara vill lära dig hur man fermenterar mjölkprodukter och varför.
Jag som föreläser är certiferad GAPS Coach.
Läs mer om GAPS Näringsprotokoll här: Vad är GAPS?