Föreläsning – fermenterade grönsaker

449,00 kr

Fermentera grönsaker!

Kategori:

Beskrivning

Online-föreläsning

Fermenterade grönsaker på GAPS – vilka, varför, hur…?

I det tarmläkande protokollet GAPS, Gut And Psychology / Physiology Syndrome, ingår att äta probiotika i form av bland annat fermenterade grönsaker och grönsaksjuicer. Jag går igenom vilka, hur du förbereder dem på olika sätt och vad du kan förvänta dig för hälsoeffekter.

Surkål, grönsaksmedley, rödbetskvass, surkålsjuice, startkulturer, fruktkvass, saltlag och laktofermentering är några av de begrepp jag kommer att prata om. Jag går också igenom felsökning, så att du lär dig att lyckas med dina fermenteringsprojekt utan att det går snett!

Tid: Tisdag 4/4 kl. 18.00 – ca 19.00 (plus en stund till att ställa frågor)

Early Bird-pris fram till och med 28/3 – 100 kr rabatt! (Ordinariepris: 449 kr, Early Bird-pris: 349 kr.)

Föreläsningen passar dig som ska påbörja GAPS-protokollet, redan är på protokollet eller bara vill lära dig hur man fermenterar grönsaker och varför.

Jag som föreläser är certifierad GAPS Coach.

Läs mer om GAPS Näringsprotokoll här: Vad är GAPS?

Jag har inte möjlighet att ge individuella råd eller svara på frågor kring någons privata situation. Jag förbehåller mig rätten att svara enbart på de frågor som berör protokollet och det föreläsningen handlar om. Jag har också en till en – coachning via coach-paket eller enskilda timmar man kan köpa av mig.

Föreläsningen spelas inte in.

Du anmäler dig genom att betala. Du får sedan en länk strax innan föreläsningen. Logga in i god tid och säkerställ att all teknik fungerar. Läs köpvillkor gällande avbokning av kurser.