Beskrivning
Beställ och få länk till föreläsningen direkt! (Länken skickas inom en arbetsdag.) Du får tillgång till föreläsningen i 7 dagar.
Fermenterade grönsaker på GAPS – vilka, varför, hur…?
I det tarmläkande protokollet GAPS, Gut And Psychology / Physiology Syndrome, ingår att äta probiotika i form av bland annat fermenterade grönsaker och grönsaksjuicer. Jag går igenom vilka, hur du förbereder dem på olika sätt och vad du kan förvänta dig för hälsoeffekter.
Surkål, grönsaksmedley, rödbetskvass, surkålsjuice, startkulturer, fruktkvass, saltlag och laktofermentering är några av de begrepp jag kommer att prata om. Jag går också igenom felsökning, så att du lär dig att lyckas med dina fermenteringsprojekt utan att det går snett!
Föreläsningen passar dig som ska påbörja GAPS-protokollet, redan är på protokollet eller bara vill lära dig hur man fermenterar grönsaker och varför.
Jag som föreläser är certifierad GAPS Coach.
Läs mer om GAPS Näringsprotokoll här: Vad är GAPS?