Tiramisu Brownies

Skriv ut recept
Tiramisu Brownies
God tiramisu med browniebotten, sötad med dadlar och honung. Vill du ha den helt enligt det tarmäkande protokollet GAPS, använder du hemgjord färskost (cream cheese) i stället för mascarpone. Kakan går utmärkt att frysa. Perfekt att ta fram små munsbitar till kaffet eller picknicken!
Portioner
bitar
Ingredienser
Brownie
Mascarponekräm
Garnering
Portioner
bitar
Ingredienser
Brownie
Mascarponekräm
Garnering
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 160 grader.
  2. Mixa dadlar och ägg länge, till en helt slät smet.
  3. Tillsätt resten av ingredienserna och mixa ihop.
  4. Häll upp i en fyrkantig form, 24 x 24 cm och grädda ca 8 minuter i ugn. Kakan ska vara lite mjuk i mitten när den är klar. Lät svalna helt.
  5. Vispa grädden.
  6. Vänd ner resten av ingredienserna.
  7. Bred krämen över browniebottnen och sikta kakao över.
  8. Ställ kakan kallt en stund, skär sedan upp den i bitar och frys in de bitar du inte ska äta upp direkt.