Föreläsning – GAPS på en tajt budget

349,00 kr

Klara kostförändringar utan att det behöver kosta mer!

Artikelnr: 30008 Kategori:

Beskrivning

Beställ och få länk till föreläsningen direkt! (Länken skickas inom en arbetsdag.) Du får tillgång till föreläsningen i 7 dagar.

Att följa GAPS Näringsprotokoll eller att göra andra kostförändringar för hälsan, kan bli en kostsam historia. Riktig mat kostar så klart mer än skräpmat. Men det behöver inte vara så. Ekonomin ska inte vara ett hinder för att göra nödvändiga livsstilsförändringar för att läka!

Under den här föreläsningen berättar jag hur du kan klara GAPS Näringsprotokoll utan att det kostar mer. Du kan till och med spara pengar!

Jag ger smarta tips och går igenom vad som är viktigast att få med och vad som kanske inte är lika prioriterat samt hur du kan få med alla komponenter på sikt. På så vis kan läkning bli möjlig, även på en tajt budget.

Föreläsningen passar dig som avstått GAPS för att det är för dyrt, redan är på GAPS men vill veta hur du kan spara pengar, eller dig som bara vill ha bra tips på hur du kan få in mer läkande komponenter i ditt liv, utan att det kostar skjortan.

Jag som föreläser är certifierad GAPS Coach.