Föreläsning – GAPS på en tajt budget

449,00 kr

Klara kostförändringar utan att det behöver kosta mer!

Artikelnr: 30008 Kategori:

Beskrivning

Online-Föreläsning – GAPS på en tajt budget.

Tid: Tisdag 28/2, kl. 19.00-20.30.

Pris: Early Bird-pris fram till och med 22/2 – 100 kr rabatt! (Ordinariepris: 449 kr, Early Bird-pris fram till och med söndag: 349 kr.)

Att följa GAPS Näringsprotokoll eller att göra andra kostförändringar för hälsan, kan bli en kostsam historia. Riktig mat kostar så klart mer än skräpmat. Men det behöver inte vara så. Ekonomin ska inte vara ett hinder för att göra nödvändiga livsstilsförändringar för att läka!

Under den här föreläsningen berättar jag hur du kan klara GAPS Näringsprotokoll utan att det kostar mer. Du kan till och med spara pengar!

Jag ger smarta tips och går igenom vad som är viktigast att få med och vad som kanske inte är lika prioriterat samt hur du kan få med alla komponenter på sikt. På så vis kan läkning bli möjlig, även på en tajt budget.

Föreläsningen passar dig som avstått GAPS för att det är för dyrt, redan är på GAPS men vill veta hur du kan spara pengar, eller dig som bara vill ha bra tips på hur du kan få in mer läkande komponenter i ditt liv, utan att det kostar skjortan.

Läs mer om GAPS Näringsprotokoll här: Vad är GAPS?

Du anmäler dig genom att betala. Du får sedan en länk strax innan föreläsningen. Logga in i god tid och säkerställ att all teknik fungerar. Föreläsningen spelas inte in. Läs köpvillkor gällande avbokning av kurser.