Ekologisk Psyllium – Pulveriserat

89,00 kr

Ekologisk psyllium för glutenfri bakning.

Slut i lager

Artikelnr: 11000 Kategori:

Beskrivning

Ekologisk psyllium för glutenfri bakning. Noga utvalt för bästa resultat!

Ingredienser

Pulveriserat psylliumfröskal (psyllium husk)

200 g

Ersätter gluten vid bakning

Psylliumfröskal i pulveriserad form (bäst för bakning)

Liten mängd kolhydrater – 85% kostfibrer

Används tillsammans med glutenfritt mjöl

Binder vätska och stabiliserar degen

Saftigare glutenfritt bröd

100% ekologisk psyllium från Indien

Testbakad och godkänd av proffsbakare.

Psyllium – nyckeln till glutenfri bakning

Psyllium är den viktigaste ingrediensen när du bakar glutenfritt, därför är kvalitén avgörande. Det ersätter gluten i det glutenfria mjölet. Gluten gör så att brödet blir luftigt, spänstigt och ger brödet volym. Psyllium bidrar med samma egenskaper till ett glutenfritt bröd eller annat bakverk som gluten gör till ett vanligt bröd.

Recept hittar du på min receptsida: RECEPT

Olika varumärken på vad som ser ut att vara samma sak, kan ge väldigt olika slutresultat. För att alla ska kunna lyckas lika bra med mina recept, har jag tagit in samma varumärke jag själv använder när jag bakar glutenfritt!