Coach-paket GAPS-protokoll

7.495,00 kr9.142,00 kr

Coach-paket för att komma igång med GAPS Näringsprotokoll!

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

GAPS, Gut And Psychology/Physiology Syndrome är ett tillfälligt näringsprotokoll som går ut på att läka tarmen. Är du ny inför protokollet, kan det kännas överväldigande i början. Som certifierad GAPS coach kan jag erbjuda dig fullständig guidning genom hela eller delar av protokollet. Du får alla verktyg du behöver, ”en till en”-coachning så att du kan känna dig trygg igenom alla stegen, alla recept du behöver och ett specialanpassat upplägg för just dig. Mitt coach-uppdrag kan expanderas genom min rådgivningstjänst, när och om du behöver mer stöd och hjälp längs vägen.

Kontakta mig gärna för gratis rådgivning ifall du undrar om GAPS Näringsprotokoll är något för just dig! (Telefon: 0790 – 18 65 50)

I coach-paketet ingår:
Inledande konsultation – 2 timmar
Under den första konsultationen går vi igenom vad GAPS näringsprotokoll är och hur just dina symptom är relaterade till ”Gut And Psychology/Physiology Syndrome”, för att sedan skapa ett upplägg som passar just dig. Det kommer att ge dig en förståelse för hela trestegs-programmet. GAPS näringsprotokoll är så mycket mer än bara mat – det är en livsstil!

Du får en pärm som är individuellt anpassad utifrån din unika situation. Pärmen kan uppdateras längs vägen med artiklar som jag anser att just du behöver läsa för att få ett bättre stöd. En upplyst klient är en framgångsrik klient! I pärmen finns bland annat din GAPS-plan och dagbokssidor där du kan föra mat- / symptomdagbok, så att vi enkelt kan följa utvecklingen och spåra eventuella problem.

Andra konsultation – 1,5 timma
Nu är det dags att förbereda maten för de första stegen! Efter lektionen skickar jag videotutorials för repetition och stöd. Du bestämmer själv hur vi lägger upp lektionen, om den ska vara i ditt kök (inom Göteborgsområdet) eller online (vanligast).

Tredje konsultation – 1,5 timma
Under den här lektionen får du lära dig att laga maten som ingår i den andra delen av introduktionsdieten, där du återigen får praktisk vägledning i köket. Videotutorials skickas även efter den här lektionen.

Nu är det dags att starta!

Uppföljnings-konsultation – ½ timma
Under uppföljningssamtalet säkerställer vi att allt går som tänkt och att du hanterar eventuella nytillkomna symptom som kan uppstå efter att du har startat protokollet. Vid behov gör vi ändringar i protokollet.

Utöver konsultationstiden ingår också:
Gratis e-bok – du får min e-bok ”Kom igång med GAPS”, som innehåller alla recept du behöver för att starta intro samt steg för steg-guide och listor. (Värde 369 kr.)

Video tutorials, där jag praktiskt visar hur du förbereder de viktigaste livsmedlen just du behöver för att komma igång.

Personlig pärm, specialanpassad utifrån just din situation. I pärmen ingår ett frågeformulär som du fyller i själv (går också att köpa konsult-tid för att göra det ihop), din GAPS-plan, checklistor, matlagningstips, dagbok som du fyller i och kan skicka till mig för en mer effektiv uppföljning, samt artiklar utifrån just din situation.

Rabattkod – du erhåller en rabattkod på 10% på ett köp i min web shop. Gäller vid köp av allt du behöver för att komma igång med GAPS: mint-te, kamomill-te, giftfri silduk, epsomsalt, lavemangs-kit, hypoklorsyra (för rengöring av lavemangs-kitet) och olivoljetvål t ex.

Administration – I coach-paketet ingår ytterligare ca 2 timmar som det tar att specialanpassa ditt individuella upplägg, samt löpande administrering.

Ovan listat ingår inte om du anlitar mina coach-tjänster enbart enstaka timmar eller lektioner (vilket du kan göra om du kommit lite längre i protokollet på egen hand och är insatt men behöver extra tips och råd, alternativt har kört fast och behöver vägledning för att komma vidare).

Konsultationen kan ske i ditt hem (inom Göteborgsområdet) eller online via video (vanligast). Vid hembesök tillkommer milersättning enligt prislista på min hemsida.

Vill du lägga till extra familjemedlemmar i konsultationspaketet, så kostar det 549 kr per person.

Drar någon konsultation över tiden, kommer vi på plats överens om det och du betalar för detta via min rådgivningstjänst. Samma gäller löpande konsultation som inte ingår i det här paketet.

Coach paketet betalas i förskott (betala efter att vi har bokat en tid, ifall jag inte har möjlighet att ta emot dig med en gång).

För avbokning, se köpvillkor. (Avboka senast 24 timmar innan om du vill slippa avbokningskostnader.)

Kontakta mig via mail: lisa@innemiljoochhalsa.nu, telefon: 0790-18 65 50, eller via chatten på min hemsida för tidsbokning.

Mer information

Coachpaket

+ 1 familjemedlem, + 2 familjemedlemmar, + 3 familjemedlemmar, 1 Coachpaket