Beskrivning
Ekologisk psyllium för glutenfri bakning. Noga utvalt för bästa resultat!
Ingredienser
Pulveriserat psylliumfröskal (psyllium husk)
200 g
Ersätter gluten vid bakning
Psylliumfröskal i pulveriserad form (bäst för bakning)
Liten mängd kolhydrater – 85% kostfibrer
Används tillsammans med glutenfritt mjöl
Binder vätska och stabiliserar degen
Saftigare glutenfritt bröd
100% ekologisk psyllium från Indien
Testbakad och godkänd av proffsbakare.
Psyllium – nyckeln till glutenfri bakning
Psyllium är den viktigaste ingrediensen när du bakar glutenfritt, därför är kvalitén avgörande. Det ersätter gluten i det glutenfria mjölet. Gluten gör så att brödet blir luftigt, spänstigt och ger brödet volym. Psyllium bidrar med samma egenskaper till ett glutenfritt bröd eller annat bakverk som gluten gör till ett vanligt bröd.
Recept hittar du på min receptsida: RECEPT
Olika varumärken på vad som ser ut att vara samma sak, kan ge väldigt olika slutresultat. För att alla ska kunna lyckas lika bra med mina recept, har jag tagit in samma varumärke jag själv använder när jag bakar glutenfritt!