Naanbröd
Gott och snabblagat bröd, att ha som tillbehör till mat eller bara äta som det är. För variation kan du blanda i lite vitlökspulver i smöret och pensla brödet med.
Maträtt
Bröd
Portioner
4
portioner
Portioner
4
portioner
Ingredienser
2
dl
durramjöl
Köp
HÄR
0,5
msk
pulveriserat psyllium
Köp
HÄR
2
dl
hemgjord yoghurt
Recept
HÄR
1/4
tsk
bikarbonat
salt
smör
att pensla med
Variation
frystorkat vitlökspulver
Köp
HÄR
Instruktioner
Blanda de torra ingredienserna och rör sedan ner yoghurten.
Gör bollar och platta till. Kavla ut så tunt du kan antingen på mjölat bakbord eller mellan plastfilm.
Värm en stekpanna till medelhög temperatur och stek i torr stekpanna. Stek tills brödet fått lite färg och vänd sedan.
Pensla bröden med smör.
Ät nygräddade!