Pecan Pie Brownie
Enkel kaka som håller ett tag i kylskåp och är perfekt att ha på lut i frysen! Går också bra att skära i mindre rutor och äta som julgodis.
Portioner
9kakor
Portioner
9kakor
Ingredienser
Brownie
Pecan Pie-topping
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mixa ägg och dadlar länge.
  3. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt chokladen och låt den smälta.
  4. Häll smörblandningen och resten av ingredienserna i mixern och blanda ihop.
  5. Häll upp i en form och grädda i 10-12 minuter.
  6. Låt kakan svalna.
  7. Lägg smör och honung i en kastrull och låt koka upp. Sänk värmen och låt småputtra i ca 5 minuter eller tills smeten får lite färg. Ta bort från värmen.
  8. Häll i pecannötter och vaniljpulver.
  9. Häll smeten över browniebottnen. Låt svalna helt.
  10. Skär i nio rutor och servera!